Kategooriad
you do you

Time of my life

Täna pidime aeda tööle minema, kuid vihma ja külma tõttu jäi töö ära. Meile anti hoopis vaba päev, et teha ettevalmistusi intercultural evening’uks. Käisime Anaga Shanghai shop’is, et dekoratsioone osta. Tulime tagasi (vetsupotiharjadest tehtud) jõulukuusega, hunniku värviliste paberite ning lipukestega. Austria squad tegi meile lõunaks struudleid 🙂
Pesime Portugali squadiga oma rastad ära ning läksime kesklinna. Ma ei oska ning ei suuda kirjeldada, KUI palju me naersime ja kui palju mälestusi ma sellest ühest linnaskäigust sain.
  Olen sellele hästi palju mõelnud, et kuna ma olen lühiprojektis, peaksin eriti sellest kogemusest viimast võtma, mida ma muidugi olen teinud ka. Mul on nüüd inimesed, kellele Austriasse ning Portugali külla minna, mul on reaalselt midagi mäletada ja edasi rääkida, ma olen palju avatum, minu jaoks on nüüd põsemusid igapäevased, ma oskan hispaania keelt kindlasti rohkem, kui siia tulles (enamasti kohatud väljendid aga yolo), nüüd tean, et enne oliivide söömist tuleb kontrollida, kas nendes on kivid sees ja olen harjunud rahvusvahelise grupiga elama ning koos kompromisse tegema .See on kõigest lühike nimekiri:) Seega kui keegi lugejatest selle teekonna (olgu see siis lühike, pikk või kasvõi noortevahetus) ette võtab, peaks kohe arvestama, et Sa lähedki reaalselt sinna, et kohtuda uute inimestega, kogeda teist kultuuri ning et sisemiselt areneda. Sellistesse projektidesse pole raske saada, kui sa PÄRISELT tahad, oled entusiastlik, ei karda/oled valmis silmitsi seisma muutustega ning sa ei ole ignorantne/nina-püsti-tegelane. Ja enamasti on need mõeldud kuni 30-aastastele 🙂 Kuid kui oled vanem, saad kandideerida nt grupijuhiks.
  Igatahes sooritasin Lugo magnetite ostu, käisime katedraalis pilte tegemas ,tegime pika jalutuskäigu ning tegime tänava peal kolmekesi teletupsukallisid. Oi kui palju ma neid lahkudes igatsema jään. Võtsime baaris kohalikud õlled ning tellisin vanad head french fries’id (patata frita oleks pidand küsima…) ja mulle toodi ette omlett. Vaatasin sellise näoga ettekandjale otsa, nagu ikka veganid vaatavad kui nende taldrikul midagi loomset on. Tema naeratas ning ütles, et yes, this is your french omelet!! Õnneks oli ta piisavalt yolo, et mulle uus taldrik kartulitega tuua 😀

Natuke pilte ka:
image

 
image

Vetsupotiharjadest jõulupuu.

image

image

image

image

image

Tres rayos de sol

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Mu koobas – seinakangas, Om’i sümbol ning Hispaania lipp koduse tunde tekitamiseks.

image

Flat meeting.

image

image

Chemtrail alert.

image

image

Lambist läks katki.

image

Portugali võileiva vahel.

image

image

Tegime social skills workshopis empaatiavooru- proovisime pimeda elu tänavatel, poes jne.

image