Kategooriad
you do you

Portugal, Esposende

image

image

Tühjad kõhud viisid meid restorani, mille personal ning külastajad vaatasid meid nagu tulnukaid 😀 mainin ära, et tegemist ei ole turismipiirkonnaga, kus ma olen. Meie kõrvallauas olev naine hakkas minuga rääkima, tema mees oli portugaallane, tema ise venelane ning neil oli imearmas laps. Naine küsis kas ma olen venemaalt või poolast (kuna sain ta vene keelest aru), ning vastuse peale, et ei, estoniast, küsis ta :ohoo, australia? 😀 no peaaegu. Poole söömise pealt tuli väike tüdrukutirts minu juurde, tegi mulle ja Kathariinale põsemusi ning läks vanemate juurde tagasi. See tekitas niii suurt üllatust ja süda sulas täitsa ära, ütlesin tüdrukule idi suda ja soperdasin midagi et krasivaja devotski (vähemalt ta ema sai aru :D) ja kallistasin teda ja tegin musi. Niii armas lihtsalt. Kui nad lahkusid, ütlesime pakaa ja ciao. Lisaks piilus personal meid nii ustest kui ka akendest. Haha ja siis kelner küsis midagi, ma ütlesin järjest: jaa, da, si! Keel jookseb umbe vahel ikka:D naersime mõlemad.

image

image

image

Ohoo, ja sain uuued liferid (linnuliigid, keda oled näinud esimest korda) – pildil on rohulind. Tarvo määras ära, suur aitäh talle. Lisaks veel siidhaigur, rabapistrik ning keegi tilder, kelle saan ilmselt kodus arvutis alles ära määrata. Täpselt pole veel aru saanud, kas nägin siniharakat või mitte. Lisaks nägin meie oma armsat jäälindu.

image

image

Meie hostelis tulid täna jõulud:)

image

image

image

Majade seinad on kaetud keraamiliste plaatidega.

image

image

image

image

Meloniladu.

image

Süüa oskavad nad väga hästi teha.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Hullult oli vaja seda kaktust näppida, hiljem oli pöial tuim 😀

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Linnuala meie hosteli kõrval.

image

Meie linnake- oleme siin rohelise ala kõrval jõe ääres:)

image
Ahjaa-meie hostel kasutab päikesepaneele!!! Kui tore 🙂

*Jah, kui oled vabatahtliku teenistuses, siis on sulle ette nähtud ka puhkus, olgugi siis, et see on lühiprojekt (vastuvõttev organisatsioon ei maksa neil päevadel transporti/majutust/toitu kinni). Austria squad on Portos ning portugali squad on endiselt Hispaanias:)