Kategooriad
you do you

2 nädalat

Hei!

Olen selle postituse kirjutamist päris palju edasi lükanud, aga kuna minekuni on jäänud ainult 2 nädalat, siis panen lühidalt midagi siiski kirja.

Kuhu ma lähen? Ma astun 28. augusti pärastlõunal lennukite peale, mis viivad mind Helsingisse ning seejärel Bangkoki. Veedan seal linnas 4 päeva koos hostiga, kelle leidsin couchsurfingust. Pole varem seda kasutanud, miks mitte ei tohi siis esimene kord olla pea Maailma teises otsas võhivõõra juures haha. Elu usaldamine täies hoos. Seejärel lendan Melbournei ja edasi Brisbane’i.  Ma tegelikult isegi ei saa aru, kas see on mulle kohale jõudnud, et ma lähen päriselt ära. Et mu Elu muutub, mina muutun, maailm muutub. Tegelikult ma siiski päris hyped aga üritan kõike praegu võimalikult rahulikult ja kergelt võtta.

Kellega ma lähen? hehehe. Üksi. Tundsin, et mul on seda vaja ning nii see otsust vastu võetud sai. Ma olen liiga vaba inimene, et kellestki sõltuda. Tahan üksi hakkama saada, mis ei tähenda seda, et ma kelleltki abi jne ei küsiks, vaid et keegi teine ei peaks minu eest seda tegema. Ja no see on jäämäe tipp, põhjuseid on palju ja pole veel aeg nendest rääkida 😀 Aga lennujaama tulevad mulle siblingud nimega Inx ja Max vastu, seega pole ohtu, et ma kohe kuskile ära lostiksin. Vahemärkus: jah, ma ei viitsi korralikus eesti keeles kirjutada, vabandust. Kui ma nüüd Eestis olles sinna farmitööd ei leia, siis hakkan kohapeal otsima. Ei põe.

Miks ma lähen? Sest miks mitte:) Piirid on lahti ja raha on ka omajagu kogunenud, et saaks ilma võlgu võtmata rännata. Mind ei takista mitte miski. Maailmas on niiii palju, mida kogeda, näha, teha. Mul on isegi terve a5 lehekülg taotlusi, mida ma sellelt reisilt tahan. Ma tean mida ma tahan ja ma lähen seda saama 🙂

Varsti kirjutan uuesti, stay tuned

Jane