Kategooriad
you do you

Esimene päev Toowoombas

Lisan niikaua pilte, kuni mul on reaalset aega kirjutada, tegemist on ikka omajagu. Anyway olen hetkel Toowoombas, mis on imeilus linnake, siiamaani kõige lemmikum. Meil toimuvad siin trainingud oma GrainCorpi töö jaoks. Sain teada, et olen sample standis, ehk siis võtan sissetulevatelt viljaveokitelt proove, määran viljakvaliteedi ning välistan/tuvastan kõik ebakvaliteedi ning putukad/seemned viljast. Treeningutel on tunne, nagu viibiks uuesti koolis, ajutrenn on nii rets. Lisan allapoole paar asja ka, mida me reaalselt tegema peame paberitööna (või siis sama arvutites). Lisaks laborimasinatega majandamine.Kirjutan kindlasti pikemalt, kui oktoobripaiku reaalne töö hakkab. Siiamaani on trainingitel päris palju eestlasi olnud.

Defektide otsimine viljast

Seemned 😀

J.