Kategooriad
you do you

 Krishna eco-yoga Village

Kui uskumatult pikk oli aeg, kus kõik tundus halb ja lootusetu, midagi ei osanud teha ega parandada ja kus miski on negatiivne, sellele keskendudes tuleb seda ellu ka kuhjaga juurde. Mis sest halvast ikka rääkida, ma ei osanud korporatsioonitööd tehes end õnnelikuks elada,  teenitud rahagi ei pakkunud suurt lohutust. Hakkasin hoopis tegema asju, mida ammu olen tahtnud teha kuid varem alati nende jaoks vabandusi leidnud. Panin kaks kohta kinni Krishna Village’s, Hare Krishna kommuunis. Kas kujutate ette elurõõmsaid, värvilistes riietes noori ja vanu inimesi, ümbritsetud imelistest ning rohelusse uppuvatest mägedest, mõistmata hukka kellegi mõtteviise või välimust? Või ehk mägistel heinamaadel mäletsevaid veiseid, lehmi ning nende vasikaid, keda ei võeta vägivaldselt ema juurest ära vaid kõik loomad surevad seal vanadusse, mitte surmhirmunult tapamajas? Või seda, et mõni tund rohimist aias, aitamist köögis või maalides uksi, on sul võimalus elada sellises kohas tasuta, nautida külluslikke hommiku-, lõuna- ning õhtusööke, mis on kõik valmistatud armastuse- ning teenimisvaimus, istudes põrandal armsate kaasteelistega ja nautides seda kõike, jälgides isapaabulindu päikeseloojangu aegu? Võimalik on osaleda ilma tasuta joogaklassides, juhendatud meditatsioonidel ning motivatsiooniõpetajate juures. Koht, kuhu on keelatud sisse tuua liha, kala, muna, alkoholi, narkootikume ja sigarette… rääkimata klubimuusikast. Siin ma praegu elan ja toimetan, arendan aias asju. Ah ja lehmad ja muud loomad lasevad end kallistada. 

Aitäh kõikide inimeste eest, kes soovivad jätkusuutlikult elada ning uue ning parema maailma ideed endas kannavad. Aitäh, et on olemas selline koht, kuhu sellised inimesed koonduda saavad. Kes hoolivad. Kes on väsinud industriaalsest ning money&power-driven ühiskonnast.

💚