Kategooriad
you do you

Üks sõber

Mul on üks sõber, kes tundub kuidagi… müstiline. Kõrvaltvaates tundub, et Elu töötab tema jaoks, sest ta usaldab Teda. Ta ei karda küsida abi või olla avameelne, sest kuhu me inimestena jõuaksime, tundes süütunnet ja häbi isegi tillukeste, samas nii suurte “asjade”, nagu abikäe palumise üle. Kui mõtlen Eesti peale, tuleb koduigatsus just tema talu ning selles oleva energia järele. Kui ma mõtlen, kuidas tal läheb, ei lähe kaua, kuni temalt saabub e-mail. Me ei suhtle tihti kuid me tundume olevat üsnagi samal lainel. Loodan, et iga inimese elus oleks vähemalt üks seesama müstiline tegelane, kes ilmub küll inimvormis ja võitleb samasuguste materiaalsete probleemidega nagu me kõik, kuid saab alati kõigega hakkama ja ei kaota lootust ja jagab sedasama energiat teistelegi, kes vähegi tõeliselt kuulata oskavad. Ma olen tänulik, et mu elus on imelised inimesed, kes teavad, mida nad tahavad ja oskavad selle nimel vaeva näha. 

Namaste