Kategooriad
you do you

Vihm

Vihma on juba tükk aega sadanud. Eelmine aasta oli ka siin samamoodi. Järjekordne massiline mürgipritsimise hooaeg on möödas ja Maa üritab end puhtaks pesta.  Kõik imestavad massiliste üleujutuste üle, mina niiväga mitte. Põllumehed on hädas, et saak põllult minema saada, aga vihm ei luba. Taimed on juba osaliselt murdunud ning vedelevad maas, sest tegemist on uue geneetiliselt muundatud seemnega, mis kasvatab massilised viljapead ning võimalikult vähe lehti, et saada võimalikult palju saaki võimalikult lühikese ajaga.  Taime loomulikku närbumist ei oodata, sest see võtab paar nädalat rohkem aega, see pritsitakse lennukite ning spetsiaalsete traktoritega üle, et taimes enam niiskust poleks. Kui palju sellises taimes enam toiteväärtust on, ma ei tea. Enamus saagist läheb ikkagi loomasöödaks, mitte otse toiduainetööstusesse.

Paneb ikka veits mõtlema. Õnneks kasvatatakse Austraalias väga palju orgaanilist toitu ka.DSC_0167.JPG