Kategooriad
you do you

“Uued”maalid, uus “tattoo”, uus “lemmikloom”

 

maal2
Keegi oli selle imelise originaalmaali prügimäele viinud. Töötajad suutsid selle päästa ning mulle 7 dollariga maha müüa!
maal3
suuruse näitamiseks
maal1
Taaskasutuspoest leitud originaalmaal, mis jäi mulle nii hinge külge, et pidin ta teisel korral endale $15 eest koju tooma
maal
Samuti taaskasutuspoest soetatud $6 originaalmaal
maal5
Minu uus tätokas! Sain selle kaasa Vaiksest ookeanist oma igapäevast suplust tehes. Mu jala külge otsustas ennast kinnitada bluebottle jellyfish ehk üks kõrvetavatest sinistest meduusidest ning tegi otsustavalt mu jalale ringi ümber. Ma ei hakka valu ega kõrvetust kirjeldama, ei soovi seda tunnet kunagi mitte kellelegi 🙂
maal4
Ja minu uus metsik lemmikloom magpie- ta laulab mul hommikul akna taga, lõuna ajal jookseb järel ning õhtul ootab mind trepi peal. Jagan talle sõbramehe poolest vahepeal väikeseid koerakrõbinaid.